Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Zagrebaši svladali Gorenje, Našičanima bod u Celju

PPD Zagreb - Wisla Plock
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
07.11.2017.
u 23:30

Mandalinić je susret završio s osam golova, dok je prvi strijelac Zagrepčana bio Žarko Marković (9). Kod Gorenja je najbolji bio Niko Medved sa šest golova.

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su u 7. kolu SEHA lige na gostovanju kod slovenskog Gorenja u Velenju s 25:23 (12:14). 

Hrvatski prvak je do pobjede došao u zadnjih deset minuta, okrenuli su minimalno vodstvo domaćina, pri čemu se istakao Stipe Mandalinić s tri od zadnjih pet golova PPD-a. 

PPD Zagreb - Wisla Plock
1/10

Mandalinić je susret završio s osam golova, dok je prvi strijelac Zagrepčana bio Žarko Marković (9). Kod Gorenja je najbolji bio Niko Medved sa šest golova. 

PPD Zagreb se pobjedom probio na drugo mjesto s 13 bodova, pet manje od vodećeg Vardara te po jedan više od Meškova i Tatrana.  U sljedećem kolu 1. prosinca PPD dočekuje Dinamo iz Pančeva. 

Nexe remiziralo

Rukometaši Nexe Našica odigrali su 27:27 (12:12) na gostovanju u Celju protiv Pivovarne Laško u 7. kolu regionalne SEHA lige. 

U izjednačenoj utakmici Našičani su imali minimalnu prednost kroz cijelo drugo poluvrijeme, no nakraju se ipak morali zadovoljiti s bodom. Jaman (7) i Buvinić (5) su bili najbolji strijelci kod Nexea, dok je Marguč sa sedam golova predvodio domaćine. 

Nexe je ostao osmi s pet osvojenih bodova, celje je šesto s 11, a vodi Vardar s maksimalnih 18 bodova. 

U 8. kolu Našičani za tjedan dočekuju europskog prvaka i lidera Vardara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije