Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

PPD Zagreb izgubio od favoriziranog Veszprema

PPD Zagreb - Veszprem
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/9
14.12.2019.
u 22:27

Kod Zagreba najefikasniji su bili Ante Gadža i Marin Šipić sa po četiri gola, dok su mađarski Veszprem predvodili Crnogorac Vuko Borozan i Egipćanin Yahia Omar, koji su zabili po pet pogodaka.

U zaostaloj utakmici 8. kola skupine B regionalne SEHA lige rukometaši PPD Zagreba u subotu su na domaćem terenu protiv favoriziranog Veszprema izgubili sa 23-26 (13-13).  

 Kod Zagreba najefikasniji su bili Ante Gadža i Marin Šipić sa po četiri gola, dok su mađarski Veszprem predvodili Crnogorac Vuko Borozan i Egipćanin Yahia Omar, koji su zabili po pet pogodaka.

Unatoč porazu rukometaši PPD Zagreba imaju priliku osvojiti drugo mjesto u skupini B i direktan plasman u četvrtfinale, ako u ponedjeljak, 16. prosinca, u zaostaloj utakmici 7. kola kod kuće dobiju bjeloruski Meškov Brest.

Dvije najbolje momčadi iz svake skupine idu direktno u četvrtfinale. Ostalih osam momčadi iz A i B skupine će razigravati (dvije utakmice) za preostala četiri mjesta u četvrtfinalu. Pobjednici četvrtfinalnih dvoboja (dvije utakmice) plasirat će se na Final Four (3. i 4. travnja 2020.)

Poredak:
1. Veszprem         10     8  0    2   +41     24        
2. Meškov Brest      9     6  0    3   +34     18        
3. PPD Zagreb        9     6  0    3   +22     18        
4. Metaloplastika   10     4  0    6   -30     12        
5. Eurofarm Rabotnik 9     3  0    6    -8      9        
6. Spartak Moskva    9     1  0    8   -61      3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije