Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb i Nexe u Varaždinu za primat u Hrvatskoj

PPD Zagreb Celje
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
04.12.2018.
u 07:00

Ova utakmica uvijek ima svoju posebnu draž – rekao je Lino Červar

Veliki rukometni spektakl odigrat će se večeras u varaždinskoj areni. U 11. kolu SEHA Gazprom lige igraju dva najbolja hrvatska kluba, PPD Zagreb i Nexe.

Našičani su trenutačno drugi, a “plinari” treći. Vodeći je Vardar, a sve troje imaju isti broj bodova (21).

PPD Zagreb Celje
1/8

– Ova utakmica uvijek ima svoju posebnu draž. Zadnji su nas put pobijedili, a ovaj se put, nažalost, opet ne igra u Zagrebu, već u Varaždinu i, koliko čujem, moguće je da će biti i više njihovih navijača nego naših, čuo sam da se priprema nekoliko navijačkih autobusova – rekao je Lino Červar, trener PPD Zagreba. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:52 04.12.2018.

kme kme lino...oni imaju 20% vaseg proracuna a u egalu ste....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije