Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE ZNA

Poznato tko prijeti Hrvatskoj na putu do Eura, kao i u Ligi nacija

Hrvatska Engleska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.11.2018.
u 08:54

Zbog složenih političkih odnosa u kvalifikacijama međusobno neće moći igrati Armenija – Azerbejdžan, Gibraltar – Španjolska, Ukrajina – Rusija, Kosovo – Srbija, ali i Bosna i Hercegovina i Kosovo.

Hrvatska je u prvom izdanju Lige nacija ispala iz elitnog razreda.

U skupini s Engleskom i Španjolskom uzeli smo četiri boda, što na kraju nije bilo dovoljno da bismo zauzeli neko od prva dva mjesta.

Zato smo jučer doznali tko su nam potencijalni protivnici u drugom izdanju Lige nacija koje će se igrati za dvije godine. U drugoj diviziji uz Hrvatsku će igrati: Austrija, Češka, Finska, Njemačka, Island, Norveška, Poljska, Rusija, Škotska, Srbija i Wales.

Hrvatska Engleska
1/11

U prvom izdanju za naslov u elitnom razredu bore se Engleska, Portugal, Švicarska i Nizozemska, a za dvije godine uz njih će u Ligi A igrati još Belgija, Bosna i Hercegovina, Danska, Francuska, Italija, Švedska, Španjolska i Ukrajina.

Dobra je vijest što nismo izgubili status nositelja u kvalifikacijama za Euro. Tko nas tamo čeka, doznat ćemo na ždrijebu 2. prosinca 2018. u Dublinu.

Hrvatska će biti nositelj, što znači da ne može biti u skupini sa Švicarskom, Portugalom, Nizozemskom, Engleskom, Belgijom, Francuskom, Španjolskom, Italijom i Poljskom.

No zato nam iz drugog šešira, recimo, prijete Njemačka i BiH, iz trećeg Srbija, a iz četvrtog Grčka i Crna Gora.

Foto: screenshot/facebook

Zbog složenih političkih odnosa u kvalifikacijama međusobno neće moći igrati Armenija – Azerbejdžan, Gibraltar – Španjolska, Ukrajina – Rusija, Kosovo – Srbija, ali i Bosna i Hercegovina i Kosovo.

>> Pogledajte i što su vatreni rekli po povratku iz Engleske

Komentara 8

DU
Deleted user
14:51 21.11.2018.

Nitko nama neprijeti. Mi smo prijetnja za sve

CR
crocro
09:26 21.11.2018.

Zašto bi nam sada najednom (nakon što smo slučajno ispali iz A klase ), prijetnja bila Njemačka, BiH, Srbija, Grčka i dr.? Hrvatska ima jezgru svjetskih viceprvaka i za očekivati je, a Hrvatska nacija očekuje da bi sve redom iz drugorazredne klase trebali pregaziti kao "plitak potok", a potom se opet vratiti gdje je Hrvatskoj i mjesto a to je A klasa lige nacija. Hrvatska neće dijamante prosuti u blato i zato svi ovi koji očekuju Hrvatsku kao masan zalogaj, trebaju staviti duple mreže na svoje golove.

KO
kordunmoj75
10:18 21.11.2018.

I u cemuje problem za nas vice-prvake svjeta,zar se bojimo jedne Njemacke,koja je ispala u prvom krugu u Rusiji,ili jedne Bosne,koja ni je ni isal na svjetsko prvenstvo,jos ni smo ni pocelei igrati,a vec nam smetaju drugoligasi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije