Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI LIST:

Poznato kada bi trebao početi nogomet u Italiji, jesu li preoptimistični?

Juventus - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.04.2020.
u 14:00

Ovako će sezona biti završena sredinom srpnja, a utakmice će se igrati isključivo bez prisustva gledatelja, u dnevnim i noćnim terminima i to u ubrzanom ritmu

Iako je Italija zemlja koja je najviše pogođena koronavirusom u Europi i iako se tamo nogomet ne igra već tri tjedna, talijanski list Il Messaggero objavio je kada će se Serie A nastaviti. 

Naime, u listu stoji kako će se momčadi okupiti za dva tjedna, točnije 15. i 18. travnja i tada bi trebali započeti s treniranjem. Naravno, s određenim mjerama opreza. A nakon toga trebalo bi se nastaviti i prvenstvo - u drugoj polovici svibnja. Rimski list navodi kako će Serija A ponovo započeti 24. svibnja ili najkasnije tjedan dana kasnije.

Zanimljivo, tako bi se Serie A trebala nastaviti za vikend kada je planiran njen završetak. Da je situacija normalama prvenstvo bi završilo u 38. kolu, 24. svibnja utakmicom Juventusa i Rome.  

Ovako će sezona biti završena sredinom srpnja, a utakmice će se igrati isključivo bez prisustva gledatelja, u dnevnim i noćnim terminima i to u ubrzanom ritmu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije