Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAK U 18:00

Hrvatska doznala protivnika u polufinalu Eura! Igramo protiv neporažene momčadi

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/17
22.01.2020.
u 19:39

Norveška je bila bolja od Slovenije pa je tako izborila prvo mjesto u skupini i polufinale s Hrvatskom.

U polufinalu Europskog rukometnog prvenstva igrat će Španjolska, Hrvatska, Norveška i Slovenija. Naša će se reprezentacija za finale boriti s Norveškom, dok će u drugom polufinalu igrati Španjolci i Slovenci.

Situacija u našoj skupini znala se i uoči današnje utakmice jer su Španjolska i Hrvatska ranije izborili polufinale. Furija je danas u Beču odigrala neriješeno protiv Kauboja (22:22) i tako osvojila prvo mjesto, dok ćemo mi u završnicu s druge pozicije.

>> Što nas čeka u polufinalu protiv Norveške? Najavljuje Mladen Miletić

U drugoj skupini ključna je današnja pobjeda Portugala nad Mađarskom (34:26). Tim raspletom Norveška i Slovenija definitivno su završile na prva dva mjesta u skupini. 

Nakon toga je Norveška bila bolja od Slovenije 33:30 pa je tako izborila prvo mjesto u skupini i polufinale s Hrvatskom. Podsjećamo, Norvežani su još bez poraza na ovom natjecanju.

Polufinalni susreti igrat će se u Stockholmu, a rasporedu su u petak. Slovenija i Španjolska igraju u 20:30, a Hrvatska i Norveška u 18:00. Utakmica za treće mjesto igra se u subotu 18:30, a finale je u nedjelju u 16:30.

>> Pogledajte galeriju s utakmice Hrvatske i Španjolske

Hrvatska - Španjolska
1/17

Komentara 52

TO
toplohladno
17:52 22.01.2020.

biti ćemo europski prvaci i slijedi doček na Trgu bana Jelačića !

DU
Deleted user
19:42 22.01.2020.

I mi smo bez poraza gospodo novinari!

Avatar mikioni
mikioni
18:23 22.01.2020.

Nista Norveska nije jaca od Spanjolske , dapace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije