Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTEM FACEBOOKA

Poznati srpski voditelj komentirao ozljedu Jusufa Nurkića: Gov*o do gov**ta!

26.03.2019.
u 22:46

Podsjetimo, dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu

Popularni televizijski voditelj iz Srbije Zoran Kesić na svom Facebook profilu komentirao je povredu NBA košarkaša Jusufa Nurkića iz BiH.

- Jedna od najgorih stvari koju ćete vidjeti danas... Zapravo nije ova užasna povreda Jusufa Nurkića. Događalo se i događat će se.  Ali meni je zastrašujuća reakcija igrača obje ekipe. Kad shvate da se Jusuf ozbiljno i grozno ozlijedio, što rade? Bježe! Da ne gledaju. Razišli se svi od njega. Je**ga, gadno je...uhhh...pu,pu,pu pomjeri se s mjesta.

Je li lom noge prijelazna bolest? Pa ne diraj mu nogu dok ne dođu ljekari, ali pridrži mu glavu, utješi ga, pomazi ga..on se sad plaši sigurno mnogo više od tebe. Govna jedna! I sudac koji ga preskače i zakači ga po povrijeđenoj nozi, ne osvrnuvši se. Sve velike zvijezde, a govno do govneta - napisao je.

Podsjetimo, dvije minute i 22 sekunde prije kraja drugog produžetka NBA utakmice u kojoj je njegov Portland kod kuće pobijedio Brooklyn sa 148:144 (120:120) nesretni Nurkić krivo je doskočio i slomio lijevu nogu.

>>> Pogledajte čime se bavi Antonio Vlaić koji inače igra i prvu košarkašku ligu


 
Ključne riječi

Komentara 6

KB
Kresoja.Bil
23:00 26.03.2019.

U pravu je čovek, a ovi svi ko puslice, šta li bi bilo da su morali da mu zaustavljaju krvaranje?

DI
Direkt
23:24 26.03.2019.

Što je netočno napisao?

DU
Deleted user
12:38 27.03.2019.

Svaki drugi tekst o srbima! jel ovo uopće još neko čita?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije