Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE JASAN

Poznati Srbin rekao nešto što se Crnogorcima neće svidjeti, a onda krenuo i o Hrvatima...

Nenad Peruničić
Foto: Soeren Stache/DPA/Pixsell
1/4
05.01.2020.
u 11:33

Ukratko, novi crnogorski zakon o slobodi vjeroispovijesti prouzročio je nemire, prijetnje građanskim ratom, blokade i balvane na cestama, kao i incidente i nasilje najprije u crnogorskoj, a potom i u Skupštini Srbije

Izbornik rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio je da u njegovoj momčadi vlada ozbiljnost i odgovornost uoči Europskog prvenstva na kojem su upravo igrači Srbije jedni od protivnika Hrvatske u skupini. 

Uz Srbiju, izabranici Line Červara igrat će i protiv Bjelorusije te Crne Gore, a Peruničić je komentirao kako se nada da na njegove igrače neće utjecati aktualna politička situacija u Crnoj Gori. 

Ukratko, novi crnogorski zakon o slobodi vjeroispovijesti prouzročio je nemire, prijetnje građanskim ratom, blokade i balvane na cestama, kao i incidente i nasilje najprije u crnogorskoj, a potom i u Skupštini Srbije.

- Iskreno, ne sviđa mi se ovaj naboj koji postoji, za mene je to jedan narod i moj stav je da se svetinje ne diraju. Igrače ću pokušati maksimalno zaštiti od svega - poručio je Peruničić za službene web stranice rukometnog saveza. 

Dodao je i kako Savez traži prolazak skupine na Europskom prvenstvu, a Peruničić nije krio koga vidi kao glavne favorite u grupi. 

- Za Hrvate ne treba trošiti riječi, najkvalitetniji su i to je činjenica - jasan je bio Peruničić.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na Euru 2020.

 

Komentara 28

TO
tomislav10
12:21 05.01.2020.

U tome i jest problem na ovim prostorima što Srbi misle da su svi jedan narod: od Slovenaca, Hrvata, Bosanaca, Crnogoraca, Makedonaca...Sve je to po njima Srbija

IV
IvekIvek
12:11 05.01.2020.

Sad je ne dirajte svtinje a kad je srpska crkva ukrala crnogorskoj crkvi te iste crkve nisu bile crnogorske svetinje?

DO
domagoj1492
12:00 05.01.2020.

Sve je to “jedan narod”, ali svakako srpski narod ... hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije