Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOĆI ĆE U ZAGREB

Poznati Srbin otkrio kakve mu poruke dolaze iz Hrvatske

Aleksandar Ilić
Foto: Instagram
1/2
31.10.2019.
u 12:03

- Dobivam jako veliku podršku iz regije, a naravno i iz moje zemlje Srbije. Stižu mi iz Hrvatske jako lijepe poruke.

Poznati srbijanski borac Aleksandar Ilić stiže u zagrebačku Arenu gdje će se 9. studenoga održati priredba KSW 51 koju organizira najveća europska promocija mješovitih borilačkih vještina (MMA).

– Dobivam jako veliku podršku iz regije, a naravno i iz moje zemlje Srbije. Stižu mi iz Hrvatske jako lijepe poruke. Očekujem da Hrvati navijaju kako za mene, tako i za sve borce s Balkana jer je ovo izvanredna prilika da i naša regija vidi najveći MMA spektakl na svijetu. Mislim da će biti fenomenalno – rekao je Ilić za Informer i dodao:

– KSW je zapravo i sada planirao da dođe u Srbiju. Imali su opcije za Beograd i Novi Sad, ali su odabrali Zagreb, vjerojatno iz nekih privatnih razloga, što ne znači da sljedeće godine "Štark arena" neće biti domaćin ovakvom spektaklu.

Ilića nazivaju Joker i često se maskira u taj slavni lik.

–  Nadimak Joker došao je spontano, zato što je to moj omiljeni crtani karakter i ličnost, mislim da sam kao mali više volio biti pošten negativac nego lažni pozitivac.

Zanimljivo da je kao mlad igrao košarku za Partizan i nosio dres reprezentacije Srbije.

– Na nagovor prijatelja došao sam na jedan trening u njegov klub i odmah sam se zaljubio u MMA. Naravno, košarka mi je mnogo pomogla, znao sam kako držati distancu, dobro se kretati. Košarka je svakako imala dobar udio u onome čime se danas bavim – dodao je Ilić.

Ključne riječi

Komentara 8

ŽE
Žegarni
12:31 31.10.2019.

Bravo, al koga interesira?

Avatar doog_kool
doog_kool
14:48 31.10.2019.

Ilke je super momak. Evo ja osobno mogu reci da nikada ne navijam za reprezentacije Srbije u niti jednom sportu jer jednostavno to mi nije prirodno, ali za Ilketa,Rakica,Stosica cu uvijek navijati jer su pravi momci. Sretno u Zagrebu majstore!!

WI
winimneiania
13:10 31.10.2019.

Pazi da te ne skrate za glavu ako izgovoris Srbija ili Balkan u Hrvatskoj, nasa se drzava davi u fasizmu sa zlocinackom na vlasti i onom spodobom na Pantovcaku. Vidi sto je Kolindina frizerka izjavila na fejsbuku o Skorinoj zeni,, pise ''Jutarnji'', ako ovo nije nacizam ne znam sto je? - '' Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje, napisala je Renata Vinšek pa dodala da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro bila u vrijeme rata. ''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije