Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIMPIJSKI POBJEDNIK

Poznati rukometaš iskreno: 'Ovo je razočaravajuć rezultat, Červar je podbacio'

26.01.2021.
u 16:57

Lini Červaru kapa do poda za sve što je napravio, On će uvijek ostati naš najtrofejniji trener, ali je na ovom svjetskom prvenstvu podbacio.

Gost Večernjeg TV-a bio je jučer Tomislav Farkaš, bivši rukometaš, član one sjajne prve generacija koja je osvojila europsku broncu, svjetsko srebro i olimpijsko zlato u razdoblju od 1994. do 1996. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Osobno sam razočaran ispadanjem u drugom krugu. Vjerujem da dijelim mišljenje i ostalih rukometnih navijača i stručnjaka. Hrvatska je reprezentacija koja uvijek mora igrati  najmanje u četvrtfinalu. Lini Červaru kapa do poda za sve što je napravio, On će uvijek ostati naš najtrofejniji trener, ali je na ovom svjetskom prvenstvu podbacio. Čak bih rekao da je došao neprimljen. Izbornik Japana i Argentine, dva iskusna stručnjaka Sigurdsson i Cadenas proučili su našu igru do sitnih detalja. S druge strane Červar to isto nije napravio za njihove reprezentacije - priča Farkaš.

Koliko je pandemija utjecala na naš loš plasman?

 - Mislim da ne puno. Pa nije korona virus bio samo u Hrvatskoj već u cijelo, Svijetu, I druge reprezentacije imale su problema pa su opet u četvrtfinalu poput Španjolske, Francuske, Mađarske. Mislim da je jedna do bitnih problema bilo naše razmišljanje kada smo vidjeli ždrijeb. Svi su mislili lako ćemo. Ali nas ej već prva utakmica spustila na zemlju  - kaže Farkaš.

Červar je nakon Argentine dao ostavku?

 - To mu nije trebalo. Pa koji to kapetan kaže posadi da brod tone a on prvi skače u more - pita se Farkaš.

Novi izbornik?
- Koliko znam izi priča da je sve bilo normalno i da su se Igre održale lani,  Hrvoje Horvat bi vodio reprezentaciju sljedeće tri godine. Ovako, ne znam što će Savez odlučili, Moji kandidati bili bi Goran Perkovac ili Nenad Kljaić - zaključio je Farkaš.

Ključne riječi

Komentara 13

RO
roland
17:23 26.01.2021.

Subašić, Mandžukić, Ćorluka, poslije i Rakitić...su nakon Rusije znali trenutak kada se povući. Vida to ne zna! A ne znaju ni Zlatko Horvat, 37 godina; Marin Šego 36 godina; Željko Musa 35 god.; Ivan Čupić 35 god., Janko Kević 35 god.; Mate Šunjić 34 god.; Domagoj Duvnjak 33... Što nama treba da igraju Horvat s 37, Čupić, Musa i Kević s 35 god? Šego ozlijeđen s 36, Duvnjak izrauban 33...Cindić već treće veliko natjecanje ozlijeđen. Mogu oni igrati i do 40-e godine, mogao je Červar biti izbornik do 75. godina, ali onda je u čitavoj priči nešto loše

TT
TTjac
17:54 26.01.2021.

To da će biti zauvijek naš najtrofejniji trener je glupost, jer nitko to ne zna. Ljudi ne žive u prošlosti niti za prošlost. Ona nam stvara i obogaćuje iskustvo, služi kao inspiracija i motivacija i tu je kraj njene uloge. Čovjek živi u sadašnjosti i iz nje stvara budućnost. Tako stalno napredujemo i razvijamo se.

VO
Volimrukomet
18:26 26.01.2021.

Napokon da neko ima muda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije