Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je Mustafa

Poznati komentator Mijajlović prešao na islam, obitelj ga se javno odrekla

Mijajlović
Foto: Youtube Screenshot
1/2
12.07.2016.
u 14:37

Olga i Nebojša Mijajlović, majka i brat, javno su se odrekli Marjana, uz poruku da ih je obmanuo i da ne žele više nikakav kontakt s njim.

Poznati sportski komentator iz Srbije Marjan Mijajlović, koji je slavu stekao strastveno komentirajući utakmice reprezentacije BiH, nedavno je prešao na islam i uzeo ime Mustafa, čime je izazvao veliki bijes u svojoj obitelji. Olga i Nebojša Mijajlović, majka i brat, javno su se odrekli Marjana, uz poruku da ih je obmanuo i da ne žele više nikakav kontakt s njim, piše Kurir.

– Iskreno, nisam divlji čovjek kao Vojislav Šešelj, ali zovem samo da kažem – jedno je kad netko prijeđe na islam, ali... Ne mogu ja optužiti ni vas ni bilo koga islamske vjere, ali je jako podmuklo od mog bivšeg brata odreći se svoje vjere, živjeti u Bosni šest godina i lagati mnogima neke stvari, dok mu se otac raspadao. Ja ljude islamske vjere ne mrzim, ali to je toliko bilo lažno od Marjana Mijajlovića, točnije Mustafe. Ne kritiziram vas, nego se želim i preko Bosne odreći brata, i u ime naše majke. Želim reći: Imali ste do jučer Marjana, sada imate Mustafu, sutra može postati Domagoj. Nadam se da ste shvatili poentu – rekao je Mijajlovićev brat u izjavi za Radio Sarajevo.

 

Slično je izjavila i Mijajlovićeva majka dodavši da je angažirala odvjetnika kako bi se odrekla sina.

– Marjanu će biti zabranjen pristup kući te će biti potpuno izbrisan iz ostavinske rasprave – kroz suze je rekla Olga Mijajlović.

Poznati sportski komentator naglasio je kako je prelazak na islam njegova odluka te potvrdio da su mu članovi obitelji nagovijestili da će da ga se odreći.

>>Mijajlović u transu: 'Vedad, ljubavi! Kakav Terminator, Vedator je tu'

>>'Izete, klanjam ti se! Dobro došao u pravu raju, bosansku!'

Komentara 56

Avatar Peterančan
Peterančan
15:18 12.07.2016.

Si čul Pupovac, ni srbijanec više neće biti srbijanec, ostal si samo ti, pokoji milanče i tu i tam koja mylanka pipl mast pushich. Ma ziher smo ga ugrozili mi iz Peteranca, Drnja, Gotalova..... sram nas bilo (kad već nije tebe).

Avatar MK
MK
15:59 12.07.2016.

...kada Srbin prjede sa Pravoslavlja na Islam, zar onda automatski postaje Bosnjak ili postaje Sandzaklija?

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
15:36 12.07.2016.

Ništa nova,samo se vratio vjeri svojih predaka.🌙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije