Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKA INJEKCIJA

Poznati poduzetnik u zadnji čas spasio hrvatskog prvoligaša!

Istra Inter
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
16.05.2018.
u 15:02

Da nije bilo te financijske injekcije, klub bi bio izbačen u treću ligu, te teško da bi mu više bilo spasa.

Istra je spašena u zadnji čas! Nakon nekoliko teških mjeseci u kojima je klubu bio blokiran račun zbog čega nisu dobili ni licencu za sljedeću sezonu, pojavio se spasitelj.

On je poznati hrvatski poduzetnik Danko Končar koji je financijskom injekcijom pomogao klubu da se odblokira račun te se vrate dio dugovanja, javlja Glas Istre.

Da nije bilo te financijske injekcije, klub bi bio izbačen u treću ligu, te teško da bi mu više bilo spasa.

Istra je uoči posljednjeg kola HNL-a bodovno izjednačena s posljednjom Cibalijom, no u prednosti su jer imaju bolji međusobni omjer.

Puljanima u posljednjem kolu stiže Rudeš, dok Cibalia gostuje kod Lokomotive.

Ključne riječi

Komentara 5

RI
rightside
10:11 17.05.2018.

ako nekom nije jasno, besplatni rucak ne postoji,, tako ce se jako brzo vidit glavna namjera sa ovim potezom, a sigurno vezana za uljanik ali i zemljista oko uljanika, tako da se ne treba bit prepametan da se vidi zasto se ovo napravilo,,))))))i nema veze sa nogometom.

DH
dalibor.hren
19:01 16.05.2018.

Sjetite se Varteksa, s*m*radovi!

IV
ivan968
15:24 16.05.2018.

dabogda ispali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije