Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA NJEGOV KUM

Poznati hrvatski košarkaš probudio se iz kome: 'Bori se ka' zmaj. Bog nam ga je vratija!'

Foto: Instagram
1/3
01.10.2020.
u 14:08

"Puno vam hvala na podršci, molitvama i željama", napisao je kum Drage Pašalića, Krešimir Lončar, još jedan bivši hrvatski reprezentativac, kad se Pašalić probudio iz inducirane kome

Bivši hrvatski košarkaš Drago Pašalić (36) probudio se iz 48-satne inducirane kome u Nizozemskoj. Trenutačno se nalazi u bolnici u Bredi, u gradu u kojemu živi s obitelji, a pri posjetu je bio priseban i svjestan svega što se događa oko njega. 

Podsjetimo, doživio je srčani udar dok je trčao.

"Neman šta pametno napisati, borili smo se kad smo dica bili pa ćemo se i sada boriti do kraja. Oprostite ako vam ne mogu svima odgovoriti, ali Drago Pašalić se bori ka' zmaj i bolje je!  Hvala Bogu da nam ga je vratija. Puno vam hvala na podršci, molitvama i željama", napisao je Pašalićev kum, Krešimir Lončar, još jedan bivši hrvatski reprezentativac.

Pašalić je dijete Splita u čiju je prvu momčad ušao sa 16 godina. U Hrvatskoj je zaigrao za još dva velikana  Cibonu i Zadar, a kasnije je u karijeri promijenio veliki broj klubova kao što su Ülker, PAOK, Bilbao, Obradoiro, Azovmash, Helios, Türk Telekom, Hapoel Gilboa Galil, Široki, Al-Arabi, Czarni Slupsk i Dabrowa Gornicza. 

Vijest o teškom srčanom udaru objavio je njegov posljednji klub (igračku karijeru zaključio je prekidom sezone u ožujku) ZZ Leiden u koji je prošle godine došao iz također nizozemskog Donara u kojem je igrao od 2016. 

Pašalić je igrao i za hrvatsku reprezentaciju. Oženio je Nizozemku te se nastanio u Bredi. Nakon pandemije koronavirusa oprostio se od aktivnog igranja košarke i radi kao skaut za LA Clipperse.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije