Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA BRAĆA
Povratak na članak

Poznati Hrvati priznali: Mi smo krivi za poraz od Srba

- Naša medalja više nije nikakva senzacija. Drago mi je da smo ljude na taj način razmazili i da im je, zapravo, čudno kada ne osvojimo zlato - kazao je Martin Sinković

Komentari 7

DU
Deleted user
20:47 07.06.2019.

Braća Sinković su naš Hrvatski ponos! Dečki dragi, možda Vam treba doček, ali bih volio da dobije novca dovoljno da živite i trenirati "bez brige kako ćete nešto platiti"!? I da nam trajete još dugo, dugo, barem k'o Ljubek! Madaa se to. skoro pa i ne vidi, prate Vas Hrvati, gdje i kad mogu preko TV-a! A iako naši rijetko prenose "takvu poslasticu za dušu" , postoji Arena sport, SK sportski kanal!? Želim vam puno pobjeda a mislim da dijelim mišljenje stotinama tisuća Hrvata!

VL
IN
ima_nešto
20:59 07.06.2019.

Da li može naslov bez srba. Vi austrijanci bi nama u stvari trebali pomoći, a vaše novine nikako da pokrene neku akciju pomirenja i tolerancije. čovjek bi pomislio da zarađujete novac na onima koji se ne znaju zaštititi.

VL
Avatar Django
Django
22:46 07.06.2019.

Koji poraz? U treningu nema poraza.

VL
RD
rdg
21:37 07.06.2019.

Kakav naslov članka....dno dna novinarstva!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.