Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS-SKANDAL

Poznata starleta uhićena s uglednim europskim sucem, sumnja se u prostituciju!

Starlet Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) opened beauty salon "Coco and Ti".Starleta Tijana Ajfon (Tijana Maksimovic) otvorila salon lepote "Coco and Ti".
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
29.05.2020.
u 10:24

U središtu ove akcije je srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon koja je navodno organizirala prostituciju.

Slovenski Fifin sudac Slavko Vinčić (40) uhićen je jučer u Bijeljeni u sklopu policijske akcije u kojoj se sumnja na podvođenje i organiziranu prostituciju.

U središtu ove akcije je srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon koja je navodno organizirala prostituciju.

Na kraju je uhićeno 26 muškaraca, a Vinčić je priveden jer je bio jedan od gostiju na zabavi. Pritom je zaplijenjeno desetak pištolja i kokain.

Karijera slovenskog suca Slavka Vinčića ide uzlaznom putanjom. Prvo je bio pomoćnik Damira Skomine, a ove je sezone napredovao. Sudio je tri utakmice Lige prvaka, od čega jednu u Dinamovoj skupini, onu između Manchester Cityja i Šahtara.

Vlado Šajn, čelnik slovenskih sudaca, za tamošnje je medije izjavio da se Vinčić našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme i da je sve samo slučajnost...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Joejordan
Joejordan
11:02 29.05.2020.

Ajfona 🤣🤣🤣 i onda se pitamo zašto nam je mladarija toliko zatucani??pa kako i neće kad su ovakve po tabloidima i na tv.

DU
Deleted user
10:51 29.05.2020.

zato se ja družim samo sa smartfonima, a ovaj je Slovenac kao što sam ja Hrvat

SD
Salko Dinamitas
09:34 30.05.2020.

ova meni lici na nekog transvestista, ja to stapom ne bi dirnuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije