Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEKLA KRV

VIDEO Poznata Hrvatica u suzama: Kukavički napao i u bolnicu poslao njenu pratnju

Ivana Habazin
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
04.10.2019.
u 21:57

Kakve će posljedice imati ovaj incident na vaganje i samu borbu ostaje tek za vidjeti, a pojavile su se i fotografije naše boksačice kako uplakana sjedi nakon nemilih događaja

U jednom od najbesprizornijih pa i najopasnijih američkih gradova jedna će Hrvatica u ovu subotu potražiti svoju sretnu zvijezdu. Štoviše, "provocirat" će fortunu u nadi da će joj se osmjehnuti i učiniti ju svjetskom prvakinjom u profesionalnom boksu u polusrednjoj kategoriji po organizaciji WBO.

Radi se o našoj Ivani Habazin, ali skandal koji se dogodio prije službenog vaganja uoči njenog meča s Claressom Shields mogao bi dovesti u pitanje borbu za pojas. 

Našoj boksačici priredili su pravi stres na vaganju, a sve je završilo jednom privedenom i jednom hospitaliziranom osobom, javlja NBC.

Naime, Shields je za ovu borbu morala skidati veliki broj kilograma, a Ivanin trener, James Ali Bashir koji je došao u njenoj pratnji, želio je provjeriti da ne dođe do nekih kontroverzi od strane domaćina naklonjenih američkoj boksačici (bori se na domaćem terenu). 

To je iziritiralo nekog te je divljački udario Ali-Bashira po kojeg je morala doći hitna te ga hospitalizirati u lokalnoj bolnici. Napadač je priveden. Nagađa se kako se radi o muškoj osobi koja se nalazi u srodstvu s Ivaninom protivnicom. 

Foto: Instagram/Screenshot

Kakve će posljedice imati ovaj incident na vaganje i samu borbu ostaje tek za vidjeti, a pojavile su se i fotografije naše boksačice kako uplakana sjedi nakon nemilih događaja.

>>> Pogledajte što je Ivana Habazin rekla nakon jedne od njenih pobjeda



 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije