Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Poznata Hrvatica izgubila živce pa pokazala srednji prst!

Petra Martić
Foto: Sportklub
23.09.2019.
u 14:29

Hrvatska tenisačica Petra Martić pokazala je srednji prst protivnici i njezinu timu.

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se danas u drugo kolo teniskog WTA turnira u kineskom Wuhanu nakon što je pobijedila Francuskinju Kristinu Mladenović sa 6-2, 6-2.

Martić je u meču koji je trajao sat i 11 minuta servirala četiri asa i imala je prvi servis 71 posto, suparnici je uzela pet puta servis – tri puta u prvom setu i dva puta u drugom – a svoj je izgubila jednom.

U drugom gemu drugog seta kod break lopte za Mladenović gledatelji su mogli vidjeti neuobičajenu scenu – hrvatska tenisačica je pokazala srednji prst protivnici i njezinu timu. Čini se da je Martić zasmetalo to što Sascha Bajin, trener Kristine Mladenović, s tribina glasno bodri svoju štićenicu. Video pogledajte OVDJE.

Ovo je bio šesti međusobni susret između Martić i Mladenović, 44. na WTA ljestvici, i peta pobjeda hrvatske tenisačice.
 

Komentara 21

IH
iron.hide.54966
14:48 23.09.2019.

Bravo Petra!

Avatar Kogbriga
Kogbriga
15:29 23.09.2019.

Mala, ne kopiraj me 😀

PR
prajdali100
18:02 23.09.2019.

I neka si !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije