Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Blamaža u Elcheu! Španjolska lekcija svjetskim doprvacima

Blamaža u Elcheu! Španjolska lekcija svjetskim doprvacima
Foto: Reuters/Pixsell
11.09.2018. u 22:39

Neće Hrvatska po dobrome pamtiti debi u Ligi nacija. U Elcheu su Španjolci razbili vatrene sa 6:0 i nanijeli im najteži poraz u povijesti!

Nismo loše otvorili, imali smo dva zicera, no Santini i Perišić nisu najbolje reagirali u izglednim prilikama. S lošim vijestima za izbornika Dalića krenulo je u 20. minuti kada  je zbog ozljede Vrsaljko morao napustiti teren.

Promašeni ziceri su kažnjeni u 24. minuti kada je Saul glavom u mrežu pospremio ubačaj Carvajala. U 33. minuti obrana vatrenih se poigravala, što je na kraju kaznio Asensio sjajnim golom s 20-ak metara. 

Španjolska Hrvatska Asensio Ramos
1/13

Samo dvije minute kasnije već je 3:0, opet je pucao Asensio, koji je pogodio gredu od koje se lopta odbija u Kalinića pa od njega u gol.

Gdje su stali u prvom, Španjolci su nastavili u drugom. Odmah na početku, u 49. minuti, za 4:0 pogađa Rodrigo. U 55. minuti primili smo i peti gol, a nakon kornera pažnji naše obrane izbjegao je Ramos.

Španjolci tu nisu stali, već su nam u 70. minuti zabili i šesti gol, ovog puta Isco se oslobodio našeg braniča i s 13, 14 metara zabio za 6:0.

Inače, Rakitić je večeras odigrao 100. utakmicu za vatrene, no sigurno je da ju, kao ni suigrači, neće pamtiti po dobrome.

>> Pogledajte i kako je izgledao dolazak vatrenih na utakmicu

Komentara 194

DU
Deleted user
21:22 11.09.2018.

Ovaj Kalinić je rupa bez dna, primiti gol s 40 metara

AN
AnteKino
21:30 11.09.2018.

Kad srbin kupi hrvatskoj naciji prijenos da gledamo na srpskoj tv nemoze drugacije ni biti ! Komentatori sramota nacije ....

DU
Deleted user
21:25 11.09.2018.

jao sve im uđe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije