Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE S ATALANTOM
Povratak na članak

Poznat raspored Dinama u Ligi prvaka i kada City dolazi u Zagreb

- Imamo realne izglede protiv Atalante i Šahtara i vjerujem kako Dinamo može proći skupinu - rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi nakon ždrijeba.

Komentari 7

CA
Cafa
23:34 29.08.2019.

To sam htio, zadnja doma sa Cityem koji će tad već biti prvi i Pep će poslati drugu momčad. Pogotovo što 4 dana ranije igra s Man Unitedom a 3 dana ide u goste Arsenalu. Ne može bolje!

VL
KA
kanđija
23:18 29.08.2019.

Raspored se čini dobar. Prva utakmica s Atalantom doma i tu bi trebalo zapeti iz sve snage da se osvoje bodovi jer iduće dvije su gostujuće i biće jako, jako teško. Drugi dio lige prvaka daje Dinamu puno bolje izglede naročito što zadnju igraju s Cityem koji bi tada već trebao biti siguran prvi.

VL
HR
hr76
23:41 29.08.2019.

I najbolje od svega - sve domaće utakmice Dinama idu u srijedu pa ćemo ih moći gledati na Hrvatskoj televiziji, a siguran sam da će u isto vrijeme i Maksimir biti pun. Neka ovo bude sezona za povijest!

VL
KA
kanal6
23:21 29.08.2019.

super je to da se zadnja utakmica igra sa citijem...

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
00:22 30.08.2019.

Svidja mi se ovaj optimizam medju nama navijacima. Ni Citya se nitko ne boji. Podsjeca me na vic, u Sarajevu Mujo u bircu cita novine i veli Hasi:" Haso vidi ko nam to dolazi u Sarajevo!" "A ko dolazi?" , pita Haso. "Kako bolan ko, pa dolazi nam Becka filharmonija! "', a Haso ce " Ih bolan, da'ce njima Zeljo pet komada! "

VL
Avatar dzambo
dzambo
03:13 30.08.2019.

Odlican raspored....jer do zadnje domace tekme u ZG igrat ce se na snjegu sigurno a M.City ce do tad vec biti prvi i Pepe ce zbog ''opustanja'' i uslova za igru dovesti rezervnu ekipu....a to je Dinamova sansa...steta samo sto ce mnogi propustiti ''celebritije''....ipak Dinamo je odlicno prosao moga je jedino bolje da je bija u grupi sa Zenitom....i to je do sad ''prvi put'' odkako igraju u LP da mogu proc dalje....ostaje im mali problem samo ''Sahtar'' & ''Atalanta'' obje ekipe nisu u samom vrhu i nemaju celebritija...

VL
PR
prajdali100
07:06 30.08.2019.

Biće veselo ! Odigrati hrabro pa što bude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.