Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Poziv koji se ne odbija: Sandro Sukno postao trener Pro Recca

Sandro Sukno
Grgo Jelavic/PIXSELL
16.06.2021.
u 13:30

Sukno je postao drugi Hrvat na klupi najbogatijeg vaterpolskog kluba na svijetu, nakon Ratka Rudića koji je vodio Pro Recco od ljeta 2018. do proljeća 2020. kada je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Poziv je možda stigao prerano, ali sumnjamo da je Sandro Sukno (30) previše razmišljao o tome prihvatiti ga ili ne. Jer takav poziv se ne odbija, s druge strane je bio Maurizio Felugo, sportski direktor najtrofejnijeg i najbogatijeg kluba Europe Pro Recca. Dakle, pomoćnik hrvatskog izbornika Ivice Tucka i trener kotorskog Primorca u prošloj sezoni postaje trener kluba u kojem je i kao igrač proveo tri sezone.

Talijanski je klub bio u potrazi za trenerom nakon što je Španjolac Gabriel Hernandez podnio ostavku iz osobnih razloga, samo koji dan nakon osvojenog naslova prvaka Europe. Naš Sandro Sukno koji je kao igrač prinudno i prerano okončao karijeru baš pod kapicom Pro Recca (2017.) bio je od prvog trenutka naglašeni favorit u izboru za novog stratega talijanskog sastava.

Sukno je tako postao drugi Hrvat na klupi najbogatijeg vaterpolskog kluba na svijetu, nakon Ratka Rudića koji je vodio Pro Recco od ljeta 2018. do proljeća 2020. kada je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Pro Recco su ovo ljeto napustili Marko Bijač (Olympiakos) i Nikša Dobud (Jadran), ali imat će Hrvata i među igračima, novi član kluba iz Genove je naš reprezentativni sidraš Luka Lončar

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
14:17 16.06.2021.

Prerano odlazi. Mogao bi izgorjeti... Iako lakše je biti trener Pro recca nego Primorca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije