Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi sastanak

Bit će kao nekad: United vraća stajaća mjesta jednom kada natjecanje krene

Old Trafford
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
30.04.2020.
u 00:06

U Manchester Unitedu su se već počeli pripremati za nastavak natjecanja, ali i za razdoblje kad će se gledatelji moći vratiti na stadione

Engleska nogometna Premier liga mogla bi biti nastavljena u lipnju, ali postoji bojazan među vodećim ljudima britanskih hitnih službi da će odigravanje nogometnih utakmica predstavljati velik izazov.   

Posljednje utakmice engleskog prvenstva odigrane su 13. ožujka, a onda je pandemija bolesti COVID-19 paralizirala Veliku Britaniju. Čelnici Premier lige će u petak održati sastanak na kojem će se raspravljati o projektu "Restart", kojim je planiran nastavak ligaških natjecanja u lipnju.

Svi klubovi su već dobili obavijest da će samo "stadioni s odobrenjem" biti korišteni za odigravanje utakmica bez nazočnosti gledatelja na tribinama.

U Manchester Unitedu su se već počeli pripremati za nastavak natjecanja, ali i za razdoblje kad će se gledatelji moći vratiti na stadione.

Naime, klupskom vodstvu je dopušteno da krene s radovima na jednoj od tribina Old Trafforda, na kojoj bi se implementirala sigurna stajaća mjesta.

Radi se o tribini u sjeveroistočnom kvadrantu stadiona, na kojoj će biti izgrađeno 1.500 mjesta s pregradama.

Ako taj dio stadiona prođe na testu, vodstvo Manchester Uniteda planira prilagodbu proširiti i na ostale prostore Old Trafforda već za početak nove sezone 2020./21.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije