Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Povratak Crosbyja, pobjeda Penguinsa

02.11.2008.
u 09:53

Nakon što se ipak samo lakše ozlijedio u četvrtak pri porazu kod Phoenix Coyotesa, najbolji hokejaš današnjice Sidney Crosby vratio se na led NHL lige...

U St. Louisu su Pittsburgh Penguinsi pobijedili domaće Bluese 6-3, a Crosby je dao obola s dvije asistencije. Najraspoloženiji je ponovno bio slovački veteran Miroslav Šatan s golom i dvije asistencije. Iskusni 34-godišnji desnokrilni napadač skupio je već šest golova i četiri asistencije. Najbolji je strijelac lanjskih finalista lige.

Mlade zvijezde Jevgenij Malkin i Jordan Staal dodali su po gol i asistenciju. Malkin predvodi ligu po broju poena (18) i asistencija (14).

Calgary Flamesi pobijedili su šesti put u nizu svladavši Kingse u Los Angelesu 3-2. Daymong Langkow zabio je odlučujući gol 3 minute i 37 sekundi prije isteka vremena. Kanađane je opet do kraja u igri držao raspoloženi finski vratar Mikka Kiprusoff s 34 obrane.

Boston je na svom ledu pobijedio Dallas Starse 5-1 uz dva gola Nijemca Marca Sturma. Suparnici su se više tukli negoli igrali. Suci su dosudili 146 minuta kazni, od čega je 77 otpalo na Bruinse. Čak sedam igrača sjedilo je na klupi zbog pretjerane agresivnosti spram suparnika.

Sabresi su u Buffalu dobili Washington Capitalse pobijedivši 5-0. Thomas Vanek, najbolji strijelac lige s 11 golova, zabio je ponovno dvaput, već treći put ove sezone.

Aleksandr Ovečkin i dalje ne igra za Capitalse. Još je u Rusiji, uz teško bolesnog djeda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije