Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Povratak Aršavina i Walcotta nakon ozljeda

Andrej Aršavin
Reuters
25.09.2009.
u 12:13

Menanžer Arsenala Arsene Wenger imat će u subotnjem dvoboju 7. kola Premiershipa na gostovanju kod Fulhama na Craven Cottageu na raspolaganju dvojicu oporavljenih nogometaša

Riječ je o ruskom i engleskom reprezentativcu, Andreju Aršavinu i Theu Walcottu.

Ozljeda prepona udaljila je Aršavina s travnjaka posljednjih nekoliko utakmica, dok je Walcott ozljedu leđa zadobio u predsezonskom dvoboju s Valencijom 8. kolovoza i otad nije igrao.

- Aršavin se vraća, a Walcott bi trebao biti u sastavu jer se vratio normalnim treninzima - rekao je Wenger.

Na vratima “topnika” protiv Fulhama i dalje neće biti prvi vratar Manuel Almunia koji se nije potpuno oporavio od bolesti, te će Wenger u posljednji trenutak odlučiti hoće li dati povjerenje 19-godišnjem Wojciechu Szczesnyju ili 21-godišnjem Vitu Mannoneu, koji je branio nedavno u dvoboju protiv Standard Liegea u Ligi prvaka gdje je ujedno primio i dva gola (pobjeda Arsenala 3:2).

Osim Almunije, Nasrija i možda Denilsona, Wenger bi trebao imati sve igrače na raspolaganju i tako loviti četvrtu ovosezonsku pobjedu. Nakon šest odigranih kola Arsenal je sedmi na ljestvici s devet bodova, ali i utakmicom manje. Fulham zauzima 14. mjesto sa šest bodova iz također pet utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije