Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Poveli pa stali: Jug nije uspio obraniti naslov prvaka Europe

Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
27.05.2017.
u 17:53

Mađari su tako prvi put dobili prvaka od 2004. kada je naslov osvojio Honved.

Jug CO nije uspio obraniti naslov prvaka Europe. Jugaši su u finalu Lige prvaka u Budimpešti izgubili od Szolnokija s 10:5.

Jugaši su odlično krenuli u utakmicu i poveli 3:1. No, onda je stala realizacija, razbranio se Nagy i Szolnoki je okrenuo utakmicu i na kraju uvjerljivo slavio.

- Ne mogu reći da sam razočaran. Szolnoki je danas bio vidno bolja momčad i zasluženo je slavio. Za nas je ovo bio dobar turnir i odlične dvije sezone. Nadam se da ćemo ostati na okupu - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Mađari su tako pred 9000 bučnih navijača prvi put dobili prvaka od 2004. kada je naslov osvojio Honved. Szolnokiju je ovo prvi naslov.

Komentara 2

UV
uvikspremni
04:00 28.05.2017.

Opet srpski kompleksi. U finalu mađarski i hrvatski klub. Pa jel Hrvatska dominacija ako pobijede Barcelona, Real, Bayern..., ako tamo oduvijek igraju Hrvati, a Srba ni za lijek?😜

ST
stipe123
21:56 27.05.2017.

Opet srpska dominacija, Prlainović, Aleksić, Gocić! 😃 Zašto Hrvati ne komentiraju ovaj članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije