Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imao je samo 22

Potresno: Mladi reprezentativac preležao koronavirus, pa umro po povratku na trening

Bendegúz Toth
Foto: Mađarska hrvačka federacija
06.06.2020.
u 16:59

Bendegúz Toth bio je višestruki osvajač medalja u mlađim kategorijama na europskim i svjetskim smotrama

Svjetsku sportsku javnost potresla je informacija da je u četvrtak na treningu iznenada preminuo 22-godišnji mađarski hrvač Bendegúz Toth, višestruki osvajač medalja u mlađim kategorijama na europskim i svjetskim smotrama.

Nesretni je mladić vježbao kada mu je iznenada pozlilo, te mu, nažalost, nije bilo spasa unatoč tome što su njegove kolege odmah sve poduze da ga održe na životu. 

Preminuo je sat i pol kasnije u vojnoj bolnici, a njegov otac József Toth izjavio je za portal Blikk da Bendeguz nikad nije pokazivao da ima nekakvih zdravstvenih tegoba koje bi mu mogle ugroziti život.

Istina, po povratku s Europskog prvenstva u Rimu u veljači je utvrđeno da je obolio od koronavirusa, međutim kasniji nalazi su bili negativni iz čega je zaključeno da je bolest uspješno preležao.

Liječnik mađarske reprezentacije György Bakanek nije htio nagađati što je dovelo do tragedije, te će javnost o tome biti obaviještena naknadno nakon što stignu nalazi obdukcije.

Komentara 1

IM
Immanuell
19:05 06.06.2020.

Korona oštetila srce, pa ponovnim ulaskom u režim treniranja doživio je infarkt. I kod asimptomatskih bolesnika medicina je oprezna nakon drugog negativnog, kamoli kod nekoga tko je zbog simptoma morao preležati. Momak od 22 godine života....... Tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije