Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE I KUDA IDE

Potresi u Bayernu: Kovačev nasljednik najavio otkaz, zna se i tko će ga zamijeniti?

Soccer 1st Bundesliga / FC Bayern Munich-1st Union Berlin 1-1.
Roland Krivec/DPA/PIXSELL
17.04.2021.
u 19:05

Prema pisanju tamošnjih medija, bavarski gigant već ima na umu koga bi za Hansijevog nasljednika. Navodno je to trener Leipziga, Julian Nagelsmann

Trener Bayerna, Hansi Flick (56), potvrdio je da će na kraju sezone napustiti bavarskog giganta i šokirao navijače. 

Doduše, ovoga puta razlog nije nezadovoljstvo, već bolja ponuda. Hansija treba - Elf. Nakon što je Joachim Low najavio kako će on napustiti kormilo njemačke nacionalne vrste nakon Eura 2020, DFB je odlučio da će njegov nasljednik postati upravo Flick, piše Eurosport.

Hansi je ranije bio pomoćni treneru u njemačkoj reprezentaciji  2006. i 2014. godine. 

Podsjetimo, Flick je postao i u Bayernu prvo pomoćni trener pa je ulogu glavnog čovjeka stručnog stožera preuzeo nakon što je Niko Kovač dobio otkaz u studenom 2019. godine, a od tada niže sjajne uspjehe s Bavarcima i postao je omiljeni trener cijele Njemačke.

Prema pisanju tamošnjih medija, bavarski gigant već ima na umu koga bi za Hansijevog nasljednika. Navodno je to trener Leipziga, Julian Nagelsmann. Ipak, njemački novinari pišu kako će to vjerojatno biti podosta teški pregovori. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zeneka
01:06 18.04.2021.

Svi se mjenjaju, ali turčin ostaje, do kada više!?, Salihamidžić je najslabija karikaBayerna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije