Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA

Potres u Realu: Luku Modrića vodit će stari znanac?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.08.2019.
u 22:55

Španjolski mediji govore o tome kako je Perez poručio Zidaneu da će postati bivši ako mu se momčad u idućem kolu ne poboljša. Navode da je Perez već stupio u kontakt s Joseom Mourinhom, kojeg je još prije želio vratiti na Bernabeu.

Zinedine Zidane polako gubi konce u Realu. Nakon što je u prvom mandatu triput u nizu osvojio Ligu prvaka u nizu, iznenada je otišao iz kraljevskog kluba. Sada, nakon povratka, momčad ne može vratiti na pobjedničke staze.

Real ne igra dobro, a predsjednik kluba Perez potrošio je na pojačanja više od 300 milijuna eura. Pripreme nisu bile sjajne, kao ni početak prvenstva. Bod u posljednjoj utakmici, s Valladolidom, uzdrmao je stolac velikog Zizoua.

– Pogriješili smo u svemu pomalo, nismo bili dobro postavljeni. Problem nije fizičke prirode. Imamo puno problema. - rekao je

Španjolski mediji govore o tome kako je Perez poručio Zidaneu da će postati bivši ako mu se momčad u idućem kolu ne poboljša. Navode da je Perez već stupio u kontakt s Joseom Mourinhom, kojeg je još prije želio vratiti na Bernabeu. 

Iako je Luka Modrić standardan kod Zidanea, dolazak Mourinha bila bi dobra vijest za hrvatskog kapetana. Portugalac ga iznimno cijeni, a uostalom doveo ga je 2012. iz Tottenhama te istrpio Lukinu prilagodbu na novu ligu i klub.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
23:07 26.08.2019.

Prije koji dan ste pisali kako Mourinho već čeka u Muenchenu otkaz Nike Kovača.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:46 26.08.2019.

ma da?kaj nejde Modrić u PSG,Inter,Milan itd.....

PR
prajdali100
07:34 27.08.2019.

Zidane je neprikosnoven.Nema šanse da ga itko makne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije