Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon potresa

Oštećen stadion u Maksimiru, odlomili se betonski dijelovi i popucala stakla

Maksimir
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
22.03.2020.
u 14:25

Stadion Maksimir i dalje zatvoren zbog pandemije koronavirusom, osim za rad nužnih klupskih službi i uprave GNK Dinamo

Zagreb i okolicu jutros je pogodio snažan potres. Od posljedica podrhtavanja tla oštećene su mnoge zgrade pri čemu je nastala velika materijalna šteta.

Djelomična oštećenja pretrpio je i stadion u Maksimiru, pa je GNK Dinamo na svojoj službenoj stranici objavio priopćenje:

>> Fotografija koja slama srce, evakuacija dječje bolnice u Klaićevoj

Maksimir
1/13

'Temeljem više medijskih upita o stanju stadiona Maksimir nakon jutrošnjih potresa, želimo vas izvijestiti da smo tijekom prijepodneva izvršili preliminarni pregled stadiona te su konstatirana manja oštećenja na podnožju zapadne i istočne tribine u vidu odrona manjih betonskih dijelova te pucanja dvije staklene površine na sjevernoj tribini.

O provedenom pregledu smo sastavili fotodokumentaciju i dostavili nadležnom gradskom uredu. Prilaz podnožju tribine istok, kao i samoj tribini, blokiran je fizičkim zaprekama, dok je podnožje zapadne tribine od ranije zaštićeno u tu svrhu postavljenom zaštitnom mrežom.

>> Pogledajte galeriju: Boysi sele inkubatore iz Petrove

Maksimir
1/10

O svemu smo izvijestili nadležni gradski ured uz zamolbu za hitnim pregledom cijelog stadiona od strane stručnih službi, osobito konstrukcija istočne, zapadne i sjeverne tribine.

Podsjećamo da je stadion Maksimir i dalje zatvoren i zbog pandemije koronavirusom, osim za rad nužnih klupskih službi i uprave GNK Dinamo.'

>> Pogledajte akciju BBB-a ispred bolnice u Petrovoj

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blender
10:54 23.03.2020.

Molim vas da srusite to ruglo grada, ruglo ovoga naroda!! Sramotno je to da niti jedan politicar nije vise spominjao novi stadion od kako je svijetko prvenstvo zavrsilo ali svi su se kitili i isli u Rusiju na nas racun!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije