Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI MU samoizolacija

Potpredsjednik sarajevskog Željezničara zaražen koronavirusom

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
24.03.2020.
u 20:01

Kako su u utorak prenijeli bosanskohercegovački mediji, Badžak se nalazi na popisu od 15 zaraženih osoba koje je objavila Općina Konjic.

Potpredsjednik sarajevskog nogometnog kluba Željezničar Jasmin Badžak zaražen je koronavirusom te će najmanje 14 dana provesti u obaveznoj samoizolaciji. 

Kako su u utorak prenijeli bosanskohercegovački mediji, Badžak se nalazi na popisu od 15 zaraženih osoba koje je objavila Općina Konjic.

Potpredsjednik "plavih" s Grbavice je 11. ožujka u ime kompanije Eurosjaj nazočio proslavi 70 godina rada kompanije vojne industrije Igman iz Konjica, a na njoj je bila jedna zaražena osoba iz Srbije, od koje je, kako tvrde  zadravstveni dužnosnici iz BiH, nastao klaster sa smrtonosnim posljedicama. U utorak je preminuo vozač ravnatelja kompanije Igman koji je također zaražen koronavirusom. 

Dužnost predsjednika Željezničara Badžak je privremeno preuzeo u lipnju prošle godine, no nakon samo dva tjedna vratio se na poziciju potpredsjednika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije