Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 264

Potpisuju se ugovori, sve je spremno za treću borbu Poiriera i McGregora u srpnju

MMA: UFC 257
Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.04.2021.
u 13:20

Tom će borbom Poirier i McGregor zaključiti trilogiju, a Diamondu bi borba trebala donijeti rekordnu zaradu

Američki MMA borac Dustin Poirier potpisao je ugovor za uzvratni okršaj protiv irske zvijezde Conora McGregora, piše Croring.

Njihov treći međusobni dvoboj predvodit će UFC 264 priredbu koja će se održati 10. srpnja. Još se čeka Conorova suglasnost oko borbe i njegov potpis, no već je sve službeno i ne sumnja se da će Irac staviti svoju tintu na papir.

Tom će borbom Poirier i McGregor zaključiti trilogiju, a Diamondu bi borba trebala donijeti rekordnu zaradu.

Dustin je ovih dana bio dobro raspoložen pa je na Twitteru objavio nekoliko poruka, a među njima se našla i ona: ‘Fool’s Gold’.

Tom je objavom želio izraziti svoje negativno mišljenje o borbi za pojas prvaka lake kategorije između Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera koja će predvoditi UFC 262 priredbu. Borilački spektakl za pojas lake održat će se 15. svibnja u rasprodanoj Toyota Center dvorani u Houstonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije