Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka će se pobuniti?

Potez Pereza i Zidanea naljutit će Modrića: 'To bi pokrenulo rat u Realu'

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.07.2019.
u 13:34

Real je već potrošio više od 300 milijuna eura kupnjom Edena Hazarda, Luke Jovića, Ferlanda Mendyja, a stigli su i Brazilci Rodrygo i Eder Militao te Brahim Diaz, ali Florentino Perez nema namjeru stati.

Nakon očajne prošle sezone u kojoj je madridski Real ostao bez trofeja i završio na trećem mjestu ljestvice, skupivši pritom čak 12 prvenstvenih poraza, čelnici kluba odlučili su tijekom ljetnog prijelaznog roka potrošiti golem novac i stvoriti novu megamomčad. 

Real je već potrošio više od 300 milijuna eura kupnjom Edena Hazarda, Luke Jovića, Ferlanda Mendyja, a stigli su i Brazilci Rodrygo i Eder Militao te Brahim Diaz, ali Florentino Perez nema namjeru stati. Predsjednik kraljevskog kluba ovih je dana upitao trenera Zinedinea Zidanea koja mu je pozicija deficitarna, a on mu je odgovorio da mu je potrebno još jedno veliko ime u veznom redu. Francuski strateg smatra da Modrić, Casemiro i Kroos ne mogu sami izgurati cijelu sezonu koja će biti naporna i u kojoj će odigrati prevelik broj utakmica.

I tako su se zajedničkim snagama bacili u potragu za novim potencijalnim veznjacima, a izbor je pao na dva imena: Paula Pogbu i Christiana Eriksena. 
Ako se pita predsjednika Pereza, on bi radije u svojim redovima vidio danskog razigravača, pogotovo jer je svjestan da do njega lakše može doći. Naime, njemu u ljeto 2020. godine istječe ugovor s Tottenhamom i zbog toga bi ga Spursi lakše pustili, svjesni da bi za godinu dana mogao otići bez odštete. 

Ipak, Zidane inzistira na dovođenju Pogbe, u njemu vidi kariku koja mu nedostaje.Perez je, pišu španjolski mediji, to nevoljko prihvatio i sve je izglednije da će krenuti u akciju njegova dovođenja. Da bi to ostvario, morat će posegnuti duboko u džep, a ako u tom poslu i uspije, tu počinju problemi za Real. 
Naime, kako pišu španjolski mediji, Pogba je voljan napustiti Manchester United i doći u Real, ali ne želi odustati od visoke plaće. Prema nekim izvještajima, francuski nogometaš i dalje želi godišnje zarađivati 17 milijuna eura, a to bi moglo razljutiti starosjedioce u madridskom klubu. Neki mediji tvrde da bi to moglo dovesti do ozbiljna sukoba u svlačionici.

"Ako Pogba zadrži plaću od 17 milijuna eura, to će sigurno prouzročiti probleme. Luka Modrić, Sergio Ramos i Karim Benzema dugo su čekali nove ugovore i povišicu. Sigurno neće biti sretni kad vide da pridošlica dobiva više od njih", piše Diario Gol pa dodaje:
"Sva trojica imaju snažan karakter i taj bi transfer mogao biti početak ozbiljnog rata ega u Realu", stoji u zaključku.

U svakom slučaju, ove sezone počet će nova era u povijesti Reala, a na Santiago Bernabeu bit će dosta prometno. O pojačanjima smo već pisali, ali bit će i mnogo odlazaka. Naš Mateo Kovačić već je napustio Real i potpisao za Chelsea, a kraljevski klub još se želi riješiti Garetha Balea, Isca, Marca Asensija, Danija Ceballosa, Marcela...

>>Pogledajte kako Luki Modriću ide igranje tenisa

Komentara 5

IL
Ilustrissimus
14:49 04.07.2019.

Kakve vi ratove i katastrofe izmišljate svaki dan...

MA
masterYoda
15:30 04.07.2019.

Delač se treba zaposliti u Hollywood-u. Takve spletke i scenarije rijetko tko moze smisliti.

AP
apathylolz
21:35 04.07.2019.

Koji moras biti pacijent ovako nesto napisati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije