Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Graz

Potez Crnogoraca ostavio Srbe u nevjerici: To je provokacija!

Crna Gora - Srbija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
11.01.2020.
u 19:30

Mediji u Srbiji raspisali su se o dresovima Crnogoraca koji su za ovaj dvoboj izabrali zelenu opremu. Izbor zelenih dresova nazvali su provokacijom

U drugom kolu skupine A na EP-u Hrvatska je pobijedila Bjelorusiju (31:23), a Crna Gora je nadjačala Srbiju (22:21) te ostala u igri za drugu rundu natjecanja.

Mediji u Srbiji raspisali su se o dresovima Crnogoraca koji su za ovaj dvoboj izabrali zelenu opremu. Izbor zelenih dresova nazvali su provokacijom.

'Na startu su protiv Hrvatske igrali u crnoj opremi, a sada protiv Srbije igraju u zelenoj!', piše Blic.rs, te daje objašnjenje:

'Ta boja dresova nosi posebnu poruku, tiče se zelenaškog Komitskog pokreta iz 1918. čiji je vođa bio Krsto Zrnov Popović. Oni su se pobunili na odluku Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji zbog čega je 6. siječnja te godine izbila Božićna buna.'

Ključne riječi

Komentara 73

B2
bordon 2
20:25 11.01.2020.

Trebali su pitati Srbe u kojoj boji dresova oni žele da Crnogorci igraju protiv njih.

OL
Oleoleoleole
19:22 12.01.2020.

Vise srba na VL nego na srpskim portalima.covjece.kaj nemate pametnijeg posla? Kaj nemate zivot?

HB
HB
07:15 13.01.2020.

Boze bolesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije