Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE PRESRETAN
Povratak na članak

Postao je jedan od heroja dočeka vatrenih! Njegov osmijeh oduševio je svijet

Kad mi je šef ujutro rekao da ću biti u pratnji autobusa s vatrenima, bio sam najsretniji čovjek na svijetu – prisjetio se godinu dana poslije.

Komentari 3

B2
bordon 2
10:33 16.07.2019.

Neponovljivo. Nikad neće biti nadmaseno.

VL
ZA
zagi101
00:09 17.07.2019.

hehehe tatica poduzetnik ramljak gura svog sineka prvo u policiju prek veze a sad i članak o njemu ccccc

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
14:49 16.07.2019.

Ono ljeto 98' kad smo uzeli bronzu, slegli se dojmovi. Ta generacija nije otišla na EP i mislim to je to. Nikad više slično !. pojavila se ova generacija u kojoj smo svi vidili potencijal i ono nešto više. Posljeje lutanja i padova,ali ipak nekog stalnog boravka na završnicama. Ova generacija je mogla vise od pukog prolaska skupine. Nije ovo srebro došlo na guzove, kaliko se ono od Beča 08, neodlaska na SP 10, dobiješ grupu EP12 smrti koji oba finalista budu iz te skupine. Pa SP u Brazilu koje je realno skupinu trebalo proć. EP 16 igraš strašan nogomet izbacite budući osvajač koji je objektivno u toj tekmi bio slabi. I naravno dolazi dan kad se ovoj generaciji poklopilo sve . Nastranu što su grupu prošli suvereno, ali njihovo vraćanje u 3 naredne tekme. Kao Feniks. I sad bi se trebalo reć nika više, e nije tako vjerujem da će neki drugi klinci mene u životu priuštit ovako nešto, možda i igricu prekucat do kraja ( imam neki osjećaj da će bit EP). Hvala vam za nezaboravno ljeto 2018.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.