Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić na udaru:

'Postao je igrač kojeg vade iz igre da promijene tijek utakmice'

Tottenham - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.11.2017.
u 11:56

Marca posebno hrvatskom veznjaku zamjera reakciju kod trećeg gola engleske momčadi kad je strijelac Eriksen prošao pored njega kao da ga 'nema na terenu'.

Realov težak poraz u Londonu u ogledu s Tottenhamom (3:1) potaknuo je nove kritike na račun madridskih zvijezda, a pod posebnim povećalom je vezni red koji u posljednje vrijeme djeluje nemoćno.

Baš kao i nakon poraza kod Girone (2:1) prije nekoliko dana, španjolski dnevnik Marca obrušio se na Luku Modrića i suigrače.

- Što je ostalo od najbolje vezne linije na svijetu, u što se pretvorila? Modrića jednostavno nema na terenu, iako je tamo. Casemiro je pregažen, a Kroosa su suparnici potpuno kontrolirali - naglasila je Marca. 

Tottenham - Real Madrid
1/15

Španjolci se pitaju gdje je nestala poznata Modrićeva lucidnost i dodaju kako se iz ključnog igrača preobrazio u onog kojeg trener Zinedine Zidane vadi iz igre kako bi preokrenuo tijek utakmice.

- Loptu, koja mu je prije uvijek bila u nogama, sada ne vidi. Umjesto njegovih točnih dodavanja na koje smo navikli, opet smo gledali neprecizne i izgubljene lopte - piše Marca te posebno hrvatskom veznjaku zamjera reakciju kod trećeg gola engleske momčadi kad je strijelac Eriksen prošao pored njega kao da ga 'nema na terenu'.

No, kritike i slabi rezultati nisu zabrinuli Modrića.

- I prije smo bili u teškim situacijama pa smo se uvijek izvukli, izvući ćemo se i ovaj put. Real Madrid se uvijek dočeka na noge. Tottenham je bio puno bolji od nas, a na nama je sada da nađemo rješenja za situaciju u koju smo se doveli - izjavio je naš reprezentativac.

Nadamo se samo kako se slabija igra za Real neće ponoviti i u skorašnjim odlučujućim okršajima s Grčkom u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Lukina uloga je presudna za Hrvatsku i on će u tim utakmicama jednostavno morati biti na najvišem nivou.

Komentara 40

Avatar Charlie1
Charlie1
12:33 02.11.2017.

Službena statistika kaže: Luka Modrić: 75 dodavanja, 92% točnih. Znači 69 točnih i 6 netočnih dodavanja. O čemu baljezgari ovaj članak? Ah, zaboravio sam, pa samo je tjedan dana tekme s Grcima.

DU
Deleted user
12:08 02.11.2017.

Kako ste jedva dočekali da opletete po Modriću. Bijedna piskarala!

BR
brbela
14:09 02.11.2017.

opet ovaj izdajnički list piše protiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije