Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deseti gol Nestorovskog

Posavec odličan u remiju Palerma, Pašalić s Milanom slavio u gostima! Perica igrao za Udinese u Rimu

Mario Pašalić
Reuters/PIXSELL
Autori: Karlo Ledinski, Hina
26.02.2017.
u 17:17

Ivan Vargić nije nastupio za Lazio, baš kao niti Andrija Balić za goste iz Udina.

Ilija Nestorovski zabio je novi gol za Palermo, u remiju njegove momčadi kod kuće protiv Sampdorije (1:1). Makedoncu koji je lani bio najbolji strijelac hrvatske nogometne lige to je deseti pogodak u talijanskom prvenstvu u kojem se njegova momčad bori za ostanak. Usporedbe radi, Nikola Kalinić zabio je jedan gol više od Nestorovskog, a Mandžukić pet manje.

Odličan je u dresu Palerma bio i hrvatski vratar Josip Posavec, no nije uspio obraniti udarac Quagliarelle u 90. minuti. Palermo je sada ostao na čak sedam bodova od zone spasa.      

U susretu 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Sassuolo 1:0, a identičim rezultatom je Lazio u Rimu porazio Udinese.

Milan je do druge uzastopne pobjede i treće u posljednja četiri kola došao golom Carlosa Bacce iz jedanaesterca u 22. minuti.

Deset minuta ranije kazneni udarac su imali i domaćini, ali je Domenico Berardi bio neprecizan. Za goste je od 65. minute igrao hrvatski veznjak Mario Pašalić.

Identičnim rezultatom Lazio je pobijedio Udinese, a pobjednika je također odlučio udarac s bijele točke. Strijelac je bio Ciro Immobile u 72. minuti. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio, baš kao niti Andrija Balić za goste, dok je Stipe Perica u gostujućim redovima zaigrao posljednjih 15 minuta.

Večeras je na rasporedu derbi kola Inter - Roma, a u posljednjem susretu u ponedjeljak se sastaju Fiorentina - Roma.

Na ljestvici vodi Juventus sa 66 bodova, Rima je druga sa 10 bodova manje i utakmicom manje, a treći je Napoli sa 54 boda. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Palermo (15), Crotone (13) i Pescara (12). 

>>Juventus nadigrao Palermo, hrvatski vratar u sudaru sa suigračem izgubio svijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije