Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Poruka Jelene Đoković suprugu Novaku zapalila internet

Jelena Đoković i Novak Đoković
Foto: Gtres/PIXSELL
1/11
30.07.2017.
u 11:20

I dok su se širile glasine da se brak između Novaka i Jelene raspada, zaljubljeni par koji čeka drugo dijete odlučili su sve razuvjeriti

Izgleda da je Novak Đoković izgladio odnose sa svojom suprugom Jelenom, ako su oni uopće bili i narušeni. Nedavno su se mediji ponovno raspisali o ljubavnim problemima srpskog tenisača. Tijekom Wimbledona proširila se priča kako je brak između bivšeg najboljeg tenisača svijeta i njegove supruge Jelena poljuljala lijepa kuharica Lauren Von Der Pool.

Prije kuharice spominjala se navodna Đokovićeva afera s najplaćenijom indijskom glumicom Deepikom Padukone. Njih su lani u Los Angelesu snimili paparazzi dok su zajedno odlazili s večere iz restorana “The Nice Guy”. Novak je tvrdio da je 30-godišnja glumica njegova i Jelenina prijateljica.

I dok su se širile glasine da se brak između Novaka i Jelene raspada, zaljubljeni par koji čeka drugo dijete odlučili su sve razuvjeriti. Supruga Jelena je ispod fotografije koju je Novak objavio na Instagramu napisala poruku koja je privukla veliku pažnju.

Sve je počelo Novakovom porukom koju je napisao kao zaljubljeni tinejdžer:

"Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer sam uz tebe i tvoju ljubav svjesniji onoga što njegujemo i onoga za što se vrijedi boriti u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca", napisao je Novak, a Jelena je odgovorila:

"My love, amore, amorkoviću, jubice, duškić... Sve moje najmilije! Hvala ti što dijeliš ovu avanturu sa mnom. Divno je biti tvoje ženče, a još divnije biti roditelj s tobom. Samo jedan ti, zauvijek".

Komentari su bili žestoki...

Komentara 30

SN
Samo naprijed
12:52 30.07.2017.

Bolesni novinari, bolesno uredništvo.

DU
Deleted user
14:26 30.07.2017.

Jeste, lepotice moja, jeco moja, Jelenče, ljubi te moja tetka i teča i mnogo se bre svi volimo i neka cela vasiona to zna moj medvediću, moja šargarepo neuvela....

DU
Deleted user
12:21 30.07.2017.

Jad od portala. A inace proslo godinu dana, a da nema vesti o gazdi Jezdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije