Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda vatrenih

Poruka izbornika Dalića oduševit će Osječane

Zlatko Dalić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
09.06.2019.
u 09:48

Osvojili smo tri boda, najvažnije je da smo pobijedili. Hvala dečkima i navijačima koji su bili 12. igrač. Hvala Osijeku - poručio je izbornik Zlatko Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se na pobjedničku stazu. U kvalifikacijama za EP vatreni su u Osijeku pobijedili Wales s 2:1. Izabranici Zlatka Dalića ispunili su zadaću i ostvarili glavni cilj, a to su bila tri boda. No uvjeti za igru nisu bili  pogodni.

- Bila je to teška utakmica koju smo dobro otvorili i stvorili nekoliko izglednih prilika za pogodak. Igrači su se žalili na vrućinu - rekao je Dalić.

>> Prava navijačica! Predsjednica navijala u Modrićevom dresu, stigla u dobrom društvu

Zlatko Dalić
1/13

Velšani su pokazali silnu energiju za nadmetanjem i nisu bili lagan suparnik.

- Nije bilo jednostavno, Wales se dobro postavio, ali nama su najvažnija tri boda. Nakon Svjetskog prvenstva stalno vapim za novom energijom, za novim snagama. Mislim da nema straha za budućnost, mlađi će igrači doći do svog statusa, no treba im vremena i sigurnosti - dodao je izbornik.

Osvajanjem tri boda ostvaren je cilj uoči ovog dvoboja.

- Osvojili smo tri boda, najvažnije je da smo pobijedili. Hvala dečkima i navijačima koji su bili 12. igrač. Hvala Osijeku - poručio je izbornik Zlatko Dalić, a to je ponovio i u svojoj objavi na Instagramu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Osijek!🙏🇭🇷

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

>> Pogledajte što su rekli hrvatski navijači nakon pobjede nad Velšanima

Komentara 17

PU
puntar13
10:47 09.06.2019.

Reprezentacija bi trebala igrati većinom u Osijeku, jer je tamo dobrodošla. Sagraditi veći nacionalni stadion i svi sretni. Zašto igrati tamo gdje navijaju protiv reprezentacije? Zašto igrati tamo gdje će stadion biti poluprazan?

KA
kalimera
11:05 09.06.2019.

Svaka čast Hrvatskom Osijeku.

Avatar comparator
comparator
10:54 09.06.2019.

Gledao sam sinoć Francuze koji su izgubili od Turaka s 0:2 . Za razliku od te velesile Hrvatska je jučer pokazala maštovitost ,tehniku energičnost i taktiku što čini nogomet nekom vrstom umjetnosti i to mi daje nadu da će ovaa reprezentacija graditi tu našu prepoznatljivost .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije