Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvezdan Terzić

Poruka iz Beograda: Dajte Zvezdi Dinamo, neka vide tko je najbolji i najveći

Crvena zvezda
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.08.2019.
u 18:42

- Od kluba koji je bio pred gašenjem, sada igramo s europskim gigantima - naglasio je direktor Zvezde

Dinamo i Crvena zvezda do sada su se uspješno izbjegavali u kvalifikacijama za europska natjecanja, a u četvrtak ćemo doznati hoće li i u Ligi prvaka.

Svladavši u srijedu Rosenborg, hrvatski je prvak izborio natjecanje u skupinama, a isto je pošlo za rukom i beogradskom klubu, koji je nadjačao Young Boyse.

Dinamo je smješten u treću jakosnu skupini, Crvena zvezda u četvrtu, pa postoje realne šanse da se nađu u istoj grupi. I dok se Modri nisu željeli izjašnjavati oko potencijalnih suparnika, koga bi eventualno voljeli vidjeti, direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odigrao je 'kontu':

- Volio bih Dinamo samo da bismo pokazali na terenu tko je bolji. Mislim da je Zvezda najbolji i najveći klub u regiji. Sigurno je da bi ta utakmica izazvala predigre izvan terena koje nemaju veze sa sportom, a koje bih volio izbjeći.

- Ostvarili smo velik uspjeh plasmanom u Ligu prvaka, drugu godinu zaredom. Treću godinu igramo grupnu fazu europskih natjecanja. Kad pogledamo gdje smo bili prije pet godina, mogu reći da je ovo nezabilježeno u poviejsti kolektivnog sporta u Srbiji. Od kluba koji je bio pred gašenjem, sada igramo s europskim gigantima.

Paklena imena nas čekaju, osobno bih voleo najveće klubove, najjače rivale, mislim da navijači žele gledati najveće klubove i igrače, vidjeti Bayern, Juventus, Real... Narod je željan velikih utakmica - kazao je, između ostalog, Terzić.

Ključne riječi

Komentara 13

AN
angeorafael123
19:01 28.08.2019.

Jadni crveni pentopod.

BR
BRANCIN
19:17 28.08.2019.

Dajte više večernji stalno o Zvezdi i regiji, kako vam se da vise izvještavati, sto bas stalno morate pisati po naputku

Avatar Antikomunist
Antikomunist
19:12 28.08.2019.

Crvenoguzi pavijani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije