Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DAR ZA POBJEDU'

Portugalski mediji o Livakovićevom 'poklonu', pogledajte što pišu

Split: Hrvatska protiv Portugala u utakmici UEFA Lige nacija
Milan Sabic/PIXSELL
17.11.2020.
u 23:23

Portugal se pozdravio s Ligom nacija u Splitu u slavlju protiv Hrvatske s neočekivanim herojem Rubenom Diasom , pišu iz portugalskog Recorda.

Poklon na kraju za slavlje Portugalaca  u Hrvatskoj, napisali su s portala A Bola nakon pobjede Portugala nad Hrvatskom na Poljudu.

- Portugal je završio svoj put u skupini 3 Lige nacija na drugom mjestu s pobjedom nad Hrvatskom 3-2. Hrvati su zabili prvi, ali isključenje Marka Roga napravilo je dovoljno mjesta za preokret - pojašnjavaju s istog portala.

- Iskoristili su to Dias i Felix. Kovačić je dva puta zabijao, ali je poklon golmana Dominika Livakovića u samom finišu utakmice bio taman dovoljan za još jedan gol Diasa i slavlje Portugalaca - stoji. 

Record je ovo nazvao: Inspirativnom noći Rubena Diasa. 

- Portugal se pozdravio s Ligom nacija u Splitu u slavlju protiv Hrvatske s neočekivanim herojem Rubenom Diasom  - pišu.

- U lošijem prvom dijelu Kovačić je doveo Hrvatsku do vodstva, ali isključenje Roga u drugome dijelu napravilo je dovoljno mjesta da Dias zabije za izjednačenje i svoj prvi gol za reprezentaciju. Drugi je zabio Felix unatoč Jotinoj ruci koja je prethodila golu (nema VAR-a). Kovačić je opet spasio Hrvate, ali pogreška Livakovića bila je dovoljna da Dias zabije i Portugal slavi - zaključili su.

Komentara 49

HR
hrvat123
04:34 18.11.2020.

plus toga i sudac je bio 100% njihov jer pogledajte kak nam je daval kartone ali za isti prekrsaj Portugalcima nije dao i nije vidio kod gola da je portugalac zaustavil loptu rukom, svasta, a da trebal je i Ronaldu za glumu u sesnajstercu dati drugi zuti ali ne njima se oprastalo svasta i nisu zasluzili pobjedu ni slucajno

Avatar bimbopus
bimbopus
06:13 18.11.2020.

Dečki su igrali zrelo na kontre , borili su se za loptu , par dobrih prodora nije završilo u golu portugalaca , Mateo je ispunio svoju zadaću . Ovo je bilo kao igra iz snova ako ju usporedjujemo sa igromm protiv švedjana . Sudac ko sudac malo kratkovidan nije sve vidio i kažnjavao istom mjerom . Minimalan poraz koji se dogodio nesretnim sudarom nismo zaslužili ali to je sport ..

LI
linkser2
06:34 18.11.2020.

koja je svrha VAR-a kada se ne koristi.. sramota!! Ona se ruka kod drugog gola, kada je Lovren po običaju kiksao, morala svirati i bez Var-a!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije