Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Portland pobijedio Denver u gostima i izjednačio na 1-1

Portland - Denver
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.05.2019.
u 09:09

Blazersi su se pokazali tvrdim orahom, iako u doigravanju igraju bez ozlijeđenoga Jusufa Nurkića

Momčad Portland Trail Blazersa slavila je u drugoj utakmici NBA polufinala Zapada kod Denver Nuggetsa s 97-90 i izjednačila omjer u seriji na četiri pobjede na 1-1. 

Blazersi su se pokazali tvrdim orahom, iako u doigravanju igraju bez ozlijeđenoga Jusufa Nurkića. Odlučila je druga četvrtina, u kojoj je Denver zabio svega 12 koševa, promašio svih 10 trica, a Portland je na poluvrijeme otišao s velikom prednošću 50-35.  

Portland - Denver
1/5

CJ McCollum (20), Enes Kanter (15), Rodney Hood (15) i Damian Lillard (14) predvodili su Blazerse, a Nikola Jokić (16, 14 skokova) i Jamal Murray (15)  Denver. 

Sljedeće dvije utakmice igraju se u Portlandu, a pobjednik serije će u finalu Zapada ići na boljega iz dvoboja Golden State i Houstonom, u kojoj prvaci vode s 2-0.

>> Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije