Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PBZ ZAGREB INDOORS

Poraz Škugora i Ivana Zovka

Franko Škugor
Renato Branđolica/Pixsell
02.02.2010.
u 08:37

Hrvatski tenisači Franko Škugor i Ivan Zovko nisu se uspjeli plasirati u 2. kolo igre parova na zagrebačkom ATP turniru u Domu sportova.

Bolji od hrvatske kombinacije bili su četvrti nositelji, Britanac Ross Hutchins i Australac Jordan Kerr u dva tie-breaka. U prvom su pobijedili sa 7-4, a u drugom sa 7-5.

Franko Škugor i Ivan Zovko za nastup u igri parova dobili su pozivnicu organizatora, baš kao i druga hrvatska kombinacija na turniru, Marin Draganja i Lovro Zovko, koji će u 1. kolu igrati protiv Nijemaca Benjamina Beckera i Rainera Schüttlera.

Nakon što je u ponedjeljak Ivan Dodig u 1. kolu pojedinačne konkurencije svladao 8. nositelja, Kazahstanca Jevgenija Koroljeva 7-6(9), 6-4, a sljedeći protivnik bit će mu Ukrajinac Ilja Marčenko, Petar Jelenić jedini će od hrvatskih tenisača na teren u utorak u Domu sportova. Igrat će u 1. kolu protiv Srbina Ilije Bozoljca od 17 sati na središnjem terenu. Jelenić je za nastup u glavnom turniru dobio pozivnicu, a Bozoljac je prošao kvalifikacije.

Preostala četvorica hrvatskih tenisača, Marin čilić, Ivan Ljubičić, Ivo Karlović i Antonio Veić, svoje prve dvoboje na turniru odigrat će tek u srijedu.

ATP Zagreb, 1. kolo:

Dodig - Koroljev (8) 7-6(9), 6-4
Marčenko - Bolelli 6-4, 6-2
Melzer (3) - Brands 6-4, 6-3
O. Rochus - Kunjicin 4-6, 6-2, 7-5
Kukuškin - Zverev 6-4, 6-3
Troicki (4) - Schüttler 6-3, 6-2

parovi, 1. kolo:

Hutchins / Kerr (4) - Škugor / I. Zovko 7-6(4), 7-6(5)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije