Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Poraz Portlanda, Cleveland slavio protiv Detroita nakon produžetaka

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.01.2020.
u 09:49

Philadelphia 76ers su sa 109-98 bili bolji kod kuće od Boston Celticsa. Josh Richardson je za pobjedničku momčad zabio 29 koševa, a Ben Simmons 19

Poraz Portlanda, Cleveland slavio protiv Detroita nakon produžetakaSinoć su u NBA odigrane četiri utakmice a od hrvatskih košarkaša na teren su istrčali Mario Hezonja čiji su Portland Trail Blazersi poraženi u gostima i Ante Žižić koji je zajedno s Cleveland Cavaliersima slavio nakon produžetaka protiv Detroit Pistonsa.

Od Portlanda su sa 116-102 u Minneapolisu bolji bili Minnesota Timberwolves, a Hezonja je odigrao deset minuta i u tom vremenu zabio pet koševa uz šut iz igre 1/3 te tome dodao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najbolji pojedinac pobjedničke momčadi bio je Andrew Wiggins s 23 koša i osam asistencija, dok je Robert Covington dodao 15 koševa. 

Portland, kojem je ovo sedmi poraz u zadnjih devet utakmica, predvodio je Damian Lillard s 20 poena i osam asistencija.

Cleveland Cavaliers su sa 115-112 nakon produžetaka pobijedili u gostima Detroit Pistonse a pobjedu im je osigurao Tristan Thompson s 35 koševa i 14 skokova. Kevin Love je ubacio 17 koševa uz devet skokova, a Ante Žižić je u sedam minuta na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz jedan skok, jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i jedan blok).

Andre Drummond je bio najbolji u redovima Detroita, utakmicu je završio s 28 ubačaja i 23 skoka, dok je Derrick Rose dodao 27 koševa. 

Oklahoma City Thunder je sa 113-92 pobijedila Houston Rocketse kojima nije pomogao ni Russell Westbrook s 34 koša. Westbrook je odigrao 11 sezona za Thunder kojem je pomogao da stigne do devet doigravanja NBA završnice prije nego je prošle godine prešao u Rocketse. Odana mu je počast posebnim videom na početku utakmice u Chesapeake Energy Arena.

Danilo Gallinari je bio najbolji strijelac Oklahoma Cityja s 23 pogotka, Shai Gilgeous-Alexander je dodao 20, a Chris Paul 18. 

James Harden je odigrao nešto slabiju utakmicu, zabio je svega 17 koševa, najmanje ove sezone.

Philadelphia 76ers su sa 109-98 bili bolji kod kuće od Boston Celticsa. Josh Richardson je za pobjedničku momčad zabio 29 koševa, a Ben Simmons 19.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije