Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ceremoniji

Poraz od Hrvata još boli: Srpski vaterpolisti skinuli brončane medalje

Srbija
Foto: Screenshot
30.07.2017.
u 13:36

Na svečanoj ceremoniji dodjele odličja kapetan Srbije Filip Filipović i vratar Gojko Pijetlović skinuli su s vrata brončane medalje

Hrvatska je u finalu pobijedila Mađarsku (8:6) i osvojili naslov svjetskog vaterpolskog prvaka. Iako na turniru u Budimpešti nema važnijeg susreta od borbe za zlato, svi će se složiti da je naša reprezentacija najbolju utakmicu odigrala u polufinalu protiv Srbije.

Nakon dvoboja srpski izbornik Dejan Savić zagrlio je kolegu Ivicu Tucka i zaželio hrvatskim vaterpolistima uspjeh u finalu. No još je imao nešto reći vezano za suđenje u toj utakmici.

- Fizički su nas nadjačali, a mi smo se loše branili s igračem manje. Ipak, iz dana u dan, iz godine u godinu, ja ne znam pravila ove igre - rekao je srpski izbornik nakon dvoboja s Hrvatskom.

U borbi za broncu Srbija je nadjačala Grčku sa 11:8. Na svečanoj ceremoniji dodjele odličja kapetan Srbije Filip Filipović i vratar Gojko Pijetlović skinuli su s vrata brončane medalje.

Srpski mediji pišu kako su tim potezom željeli skrenuti pažnju na nezadovoljstvo u reprezentaciji na suđenje u polufinalu protiv Hrvatske.

U trenutku kada su srpski vaterpolisti zakoračili na postolje Hrvati su zapljeskali...

"Poštuju jedni druge, hrvatski vaterpolisti pljeskali Srbima", piše Blic koji ističe kako između vaterpolista vlada veliko poštovanje, "čak drugarstvo bez obzira za koje reprezentacije igraju".

“Gesta Hrvata, novih svjetskih prvaka bila je sjajna prilikom ceremonije dodjele medalja."

I srpski vaterpolisti pljeskom su pozdravili Hrvate kada su se penjali na pobjedničko postolje!

“Poslije intoniranja himne, naši momci su uzvratili i uz pozdrave čestitali velikom suparniku na osvajanju naslova svjetskog prvaka. Tako je na kraju prvenstva u Budimpešti poslana sjajna slika.”

Komentara 42

KI
kimi
14:35 30.07.2017.

Kakav tendenciozni naslov, pa normalno da nekog ko ima iza sebe 11 zlatnih medalja boli poraz u polufinalu ali to nema blage veze sa tim od koga je Srbija poražena pa sami sportisti su to svojim ponašanjem i pokazali. Hrvatima naravno čestitke na tituli svetskog prvaka

Avatar tetina
tetina
14:56 30.07.2017.

Ma neka vi u VL žalujete skupa sa srbijom...ne mozete vi prezaliti zlato. ..koji tekst kao da je nesto vazno. ..bahati ne civilizirani kakvi I jesu bili I ostali. ..kakvo cudo za ovako ponasanje pa ne znaju drugacije. .

Avatar debela koli
debela koli
16:34 30.07.2017.

Neko je sišao sa postolja '95.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije