Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA LIGA

Poraz od Amerikanaca, vratari Bijač i Marcelić skupili samo četiri obrane

Hrvatska vaterpolo reprezentacija
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
21.06.2018.
u 00:30

Tako su izabranici Ivice Tucka završili natjecanje u skupini B s četiri boda, zbog čega će u četvrtfinalu imati puno težeg suparnika od očekivanoga.

Nakon poraza od Španjolske (na peterce), hrvatska vaterpolska reprezentacija u trećem kolu završnog turnira Svjetske lige u Budimpešti poražena je i od selekcije SAD-a s 10:11 (1:2, 2:5, 5:3, 2:1).

Tako su izabranici Ivice Tucka završili natjecanje u skupini B s četiri boda, zbog čega će u četvrtfinalu imati puno težeg suparnika od očekivanoga. Obojica naših vratara, Bijač i Marcelić, skupila su samo četiri obrane. Vukičević i Vrlić zabili su po dva pogotka.

Tucak opravdava igrače umorom. Kaže, “mrtvi” su. Valjda će ih do EP-a u Barceloni “oživiti”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije