Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga, kvalifikacije

Poraz Nicevića i Kusa u Latviji

Košarka
29.09.2009.
u 22:43

Košarkaši Benettona poraženi su 78-73 na gostovanju kod Ventspilsa u Latviji u prvom dvoboju prvog kruga kvalifikacija za Euroligu.

Priliku za plasman u drugi krug, koji će iznjedriti posljednja dva člana euroligaškog natjecanja, Talijani će imati u petak, 2. listopada, u uzvratnom dvoboju na vlastitom parketu.

U redovima sastava iz Trevisa Sandro Nicević je bio drugi strijelac s 11 poena, dvama skokovima i dvjema asistencijama. Davor Kus ubacio je tek tri poena uz loš šut iz igre (1-6). Dodao je tri skoka i tri izgubljene lopte.

Belgijski Spirou Basket u Charleroiju je minimalno pobijedio francuski Entente Orleanaise 55-53. Za domaće je bivši Zadranin Jure Lalić ubacio osam poena.

Drugi francuski predstavnik, Le Mans, na svom je parketu pobijedio berlinsku Albu s minimalnih 61-60. U gostujućim je redovima BiH-reprezentativac Kenan Bajramović ubacio osam poena uz dva skoka.

Kvalifikacije za Euroligu, 1. krug, 1. utakmice:
Spirou Basket – Entente Orleanaise 55-53
Ventspils – Benetton 78-73
Le Mans – Alba Berlin 61-60
Aris – Maroussi 69-67

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije