Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA

Poraz Martić u drugom kolu Aucklanda

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.01.2020.
u 09:09

U meču koji je trajao dva sata i 19 minuta hrvatska je tenisačica servirala pet aseva a suparnica dva. No Francuskinja je realizirala više poena na prvom servisu

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA-15.) zaustavljena je u drugom kolu teniskog WTA turnira u Aucklandu gdje ju je s 3-6, 6-4, 6-4 pobijedila Francuskinja Alize Cornet, 57. tenisačica svijeta.

U meču koji je trajao dva sata i 19 minuta hrvatska je tenisačica servirala pet aseva a suparnica dva. No Francuskinja je realizirala više poena na prvom servisu. Martić je osvojila prvi set nakon što je francuskoj tenisačici dva puta uzela servis. No u drugom setu, Cornet uzima jednom servis Martić kao i u trećem što joj je bilo dovoljno za pobjedu.

Ovo je bio drugi međusobni ogled između Martić i Cornet i druga pobjeda francuske tenisačice. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije