Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rim

Poraz Dodiga i Polašeka, a Mektić i Pavić u četvrtfinalu

Mate Pavić
Dubravka Petrić/Pixsell
13.05.2021.
u 18:02

Za nastup u polufinalu Mektić i Pavić će se boriti protiv Francuza Adriana Mannarina i Benoita Pairea, i bit će to njihov prvi međusobni susret.

Osvajači Australian Opena Hrvat Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek u četvrtak su u osmini finala parova na ATP 1000 turniru u Rimu poraženi od Australca Johna Peersa Novozelanđanina Michaela Venusa sa 1-6, 6-7 (2) u meču koji je trajao sat i 23 minute.

Nakon što su uvjerljivo izgubili prvi set, Dodig i Polašek su loše krenuli i u drugi, jer su u odmah u prvom gemu ostali bez servisa. Uspjeli su ga vratiti u osmom gemu, izjednačivši na 4-4. Drugi set je na kraju otišao u tie-break gdje su Peers i Venus sa dva mini-breaka poveli 5-1 i rutinski zaključili meč u svoju korist.

 S druge strane Nikola Mektić i Mate Pavić bili su uspješni i plasirali su se u četvrtfinale parova na turniru u Rimu, nakon što su u osmini finala sa 7-6 (4), 7-6 (2) pobijedili novozelandsko-austrijsku kombinaciju Marcusa Daniella i Philippa Oswalda poslije sat i 40 minuta igre.

 Za nastup u polufinalu Mektić i Pavić će se boriti protiv Francuza Adriana Mannarina i Benoita Pairea, i bit će to njihov prvi međusobni susret.  Za Mektića i Pavića ova je godina izuzetno uspješna, do finala su stigli sedam puta, a do sada su osvojili pet naslova (Antalya, Melbourne, Rotterdam, Miami i  Monte Carlo).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije