Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČALA I O IBRI

Popularna ljepotica: Nije lako, rekli su mi da sam dobila posao samo zbog grudi

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
1/6
22.09.2020.
u 19:50

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sad sam slobodna", rekla je Talijanka

Popularna talijanska sportska novinarka Diletta Leotta dala je intervju za talijanski tjednik Chi. Diletta je prvenstveno pričala o predrasudama koju su ju kao zgodnu ženu dočekale u svijetu sporta.

"Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao da su me doveli samo zbog grudi, ali iz tog razloga sigurno nisam napustila Sky. Odlučila sam otići u DAZN jer je to bio novi izazov i jer sam osjećala da se tržište satelitske televizije počelo mijenjati", kaže Diletta.

Pričala je nakon toga i o nagađanjima koja su mediji imala o njoj i potencijalnoj aferi s inače zauzetim veteranom Milana Zlatanom Ibrahimovićem.

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sad sam slobodna. Oduvijek sam bila zaručena, morala sam smoći hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla biti sama na kauču i gledati film, a da nikome ne moram odgovarati", rekla je Diletta.

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shtanga
22:55 22.09.2020.

Samo brišite! Rekoh, luncirpš bi po njoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije