Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući dogovor

Ponuda je primamljiva: vatreni karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji?

Domagoj Vida
Foto: Igor Kralj/Pixsell
04.02.2019.
u 19:45

Dogovore li se, Vidin će transfer biti drugi najveći u povijesti turskog kluba

Domagoj Vida je na izlaznim vratima Beşiktaşa. Naime, za hrvatskog reprezentativca zanimanje je pokazao saudijski Al-Nassr. Transfer će se pokušati realizirati do kraja dana, jer je danas zadnji dan prijelaznog roka u Saudijskoj Arabiji.

Al-Nassr ne štedi na dovođenju pojačanja, a Besiktasu su spremni platiti 16 milijuna eura. Dogovore li se, Vidin će transfer biti drugi najveći u povijesti turskog kluba.

>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Najbolju trgovinu Beşiktaş je obavio lani kada su Cenka Tosuna prodali u Everton za 22.5 milijuna eura.

 

U zimskom prijelaznom roku nekoliko je kluba tražilo hrvatskog braniča, a najzainteresiranija je bila Roma koja je Vidu željela posuditi za dva milijuna eura s pravom otkupa ugovora na ljeto za 6,5 milijuna eura. Beşiktaş je tu ponudu odbio. 

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
00:07 05.02.2019.

Igrati nogomet u Saudijskog Arabiji ne moze se bas nazvati karijerom, nego prije nogometnom mirovinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije