Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Ponosni tata Cristiano Ronaldo pokazao svoje prinzece

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell/Instagram/Cristiano Ronaldo
1/7
27.04.2019.
u 14:22

Ronaldo je tri dana proveo u Dubrovniku, a potom se vratio u Torino gdje se momčad pripremala za subotnji talijanski derbi s Interom

Cristiano Ronaldo je prošlog vikenda svoju lijepu Georginu Rodríguez odveo u Hrvatsku. Portugalska zvijezda i njegova djevojka odlučili su nekoliko dana provesti bez djece.

Ronaldo je tri dana proveo u Dubrovniku, a potom se vratio u Torino gdje se momčad pripremala za subotnji talijanski derbi s Interom.

>> Kakav luksuz! Zavirite u unutrašnjost privatnog zrakoplova Cristiana Ronaldo

Cristiano Ronaldo
1/11

U slobodno vrijeme Portugalac uživa s djecom što je pokazao objavom na svom Instagramu. Na fotografiji pozira sa svojim djevojčicama: 'Moje male princeze'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As minhas princesas💕💕

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo ima četvero djece: osmogodišnjeg Cristiana Jr., 20-mjesečne blizance Matea i Evu Mariju, a Georgina je prije 15 mjeseci rodila kćer Alanu Martinu.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Komentara 2

SS
ssssssssss
16:07 27.04.2019.

kao se moze taj gad ponositi. djeca ni ne znaju ko im je majka , a vi pisete o ponosu, to nije ponos to se zove sramota , jel se on pita dali ce ta djeca jednog dana traziti svoju majku . jednostavno fuj ,gad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije